Expertises

Milieumanagement

Bij uw bedrijfsprocessen wilt u uw milieu-impact zo klein mogelijk houden en uw milieurisico’s beheersen. Milieumanagement is dan noodzakelijk, u zou zich kunnen laten certificeren voor ISO14001 of hebt al dit certificaat. Wilt u meer weten over onze milieu expertise en wat Consinsus voor u kan betekenen, zie “Milieu”.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

consinsus consultancy heerlenUw bedrijf wilt u zo maatschappelijk verantwoord laten werken. De balans op het gebied van People, Planet en Profit is dan essentieel in uw bedrijfsvoering. Wilt u hier meer over weten en ondersteuning door Consinsus, ga dan naar de tab “MVO”.

 

Ethische bedrijfsvoering

Uw bedrijfsvoering wilt u op een ethisch verantwoorde wijze doen. U moet daarbij van uw opdrachtgever voldoen aan de eisen van Ethical Trade audit (ETI) en bent lid van Sedex. Voor meer informatie en ondersteuning van Consinsus, ga dan naar de tab “SMETA”.

Kwaliteitsmanagement

Uw bedrijfsvoering wilt u beheersbaar uitvoeren en een product of dienst leveren dat voldoet aan de eisen van de klant. Procesverbeteringen en continu verbeteren zijn dan een must, u wilt uw kwaliteitsmanagement laten certificeren voor ISO9001 of hebt dit certificaat al. Wilt u meer weten wat Consinsus u op dit gebied kan bieden, ga dan naar de tab “Kwaliteitsmanagement”.

Projectmanagement

Uw bedrijf wilt u verder ontwikkelen en verbeteren op een beheerste wijze. De verandertrajecten houden risico’s in en er kan van alles misgaan. Projectmanagement kan u  helpen deze risico’s te beperken en de uitvoering van uw project te beheersen. Wilt u meer weten hoe Consinsus u kan ondersteunen hierbij, ga dan naar de tab “Projectmanagement”.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.